Aktuality

Aktuality


Novinky a zajímavosti ze světa potravin

Současné trendy ve speciální výživě – 2. ročník oblíbené akce

Ve čtvrtek 24. října proběhne ve velkém sále Národního zemědělského muzea v Praze ...
Číst dál
konference v Praze v Národním zemědělském muzeu

Konference – současné trendy ve speciální výživě

SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ 24. 10. 2019, čas: 9:00 - 16:00 ...
Číst dál
podzemnice olejná, alergie

Jak častá je alergie na luštěniny?

Alergie na luštěniny se vyskytuje poměrně často. Luštěniny dokonce nejčastěji ze všech ...
Číst dál
gluten free

Enzymové preparáty pro celiaky – hazdar se zdravím, nebo ne?

Na českém trhu si můžete koupit enzymový preparát, který má pomoci pacientům ...
Číst dál
pití, nápoje

Jaké jsou nejčastější příčiny kažení nápojů?

Nealkoholické nápoje jsou všeobecně považovány za trvanlivé a odolné vůči kažení. Přesto ...
Číst dál
VÚPP

Konference Současné trendy ve speciální výživě

Výzkumný ústav potravinářský Praha pořádá konferenci SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ. Akce ...
Číst dál
bezlepková canihua

Co je to canihua?

Na českém trhu se objevila nová bezlepková plodina - canihua. Tato poměrně ...
Číst dál
jednohubky

Co jíst a pít na Silvestra?

Vánoční svátky nedávno skončily a za pár dní je tu Silvestr – ...
Číst dál

Současné trendy ve speciální výživě – 2. ročník oblíbené akce

Ve čtvrtek 24. října proběhne ve velkém sále Národního zemědělského muzea v Praze ...
Číst dál
konference v Praze v Národním zemědělském muzeu

Konference – současné trendy ve speciální výživě

SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ 24. 10. 2019, čas: 9:00 - 16:00 ...
Číst dál
podzemnice olejná, alergie

Jak častá je alergie na luštěniny?

Alergie na luštěniny se vyskytuje poměrně často. Luštěniny dokonce nejčastěji ze všech ...
Číst dál
gluten free

Enzymové preparáty pro celiaky – hazdar se zdravím, nebo ne?

Na českém trhu si můžete koupit enzymový preparát, který má pomoci pacientům ...
Číst dál
pití, nápoje

Jaké jsou nejčastější příčiny kažení nápojů?

Nealkoholické nápoje jsou všeobecně považovány za trvanlivé a odolné vůči kažení. Přesto ...
Číst dál
VÚPP

Konference Současné trendy ve speciální výživě

Výzkumný ústav potravinářský Praha pořádá konferenci SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ. Akce ...
Číst dál
bezlepková canihua

Co je to canihua?

Na českém trhu se objevila nová bezlepková plodina - canihua. Tato poměrně ...
Číst dál
jednohubky

Co jíst a pít na Silvestra?

Vánoční svátky nedávno skončily a za pár dní je tu Silvestr – ...
Číst dál