2 porce:
1/2 balení řepových těstovin
 Sůl
Omáčka:
2 lžíce olivového oleje
 1 stroužek česneku
 1 červená cibule
 200 ml smetany(mandlové)
 1/2 čekanky
 balení listového špenátu
 100 ml bílého vína
 chilli paprička
 sůl
Na ozdobu:
50 g sýru
Postup:
• Těstoviny uvaříme dle návodu se solí.
 • Rozehřejeme si pánev. Dáme olivový olej, vhodíme pokrájenou cibuli, česnek, chilli papričku. Lehce opečeme a přidáme špenát, čekanku a zalejeme smetanou a vínem. Osolíme. Necháme vyvařit tekutinu a vmícháme těstoviny.
 • Nakonec těstoviny ozdobíme sýrem.
autor receptu a fotky: Tichovy dobroty, Kačka Tichá

 
  
