OBILOVINY A PEČIVO
![kynutí těsta](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1280,h_960/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/12/bread-1793928_1280.jpg)
Příprava domácího kvásku
Přirozené kvásky dnes v pekárenské technologii najdete zřídka. Velkým hitem je domácí pečení ...
Číst dál
Číst dál
![recept na chléb](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1280,h_847/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/12/bread-899378_1280.jpg)
Pečení chleba doma není žádná věda
V dnešní době si můžeme vybírat z velkého množství chlebů i jiného pečiva v obchodech ...
Číst dál
Číst dál
![pečivo](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/08/bread-2432092_1920.jpg)
Jak si vybrat kvalitní a chutné pečivo?
Pečivo je druh potraviny připravující se z různých druhů těst pečením. Pekařské ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1042/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/bread-1979676_1920.jpg)
Jak se vyrábí žitný chléb
Mlýnské zpracování žita je výrazně jednodušší, než je tomu u pšenice, v případě pekařského ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/field-196173_1920_zito.jpg)
Co je žito?
Žito seté Secale cereale je relativně mladou kulturní plodinou, zřejmě mladší než ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/wheat-1556695_1920.jpg)
Co je to lepek? Zalepuje skutečně naše střeva?
Začněme názvoslovím. Lepek (gluten) je z pohledu cereální chemie gel – trojrozměrná viskoelastická ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/food-1762237_1920.jpg)
Zdravotní rizika spojená s obilovinami
Některé obiloviny mohou pro část populace představovat zdravotní riziko. Zcela nejvýznamnějším, které ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/cereals-1734246_1920.jpg)
Obiloviny jako základní složka lidské výživy
Obiloviny představují a pro většinu lidské populace také do budoucna budou představovat základní ...
Číst dál
Číst dál
Reklamní prostor
Nadcházející akce
V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné nadcházející akce.
![kynutí těsta](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1280,h_960/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/12/bread-1793928_1280.jpg)
Příprava domácího kvásku
Přirozené kvásky dnes v pekárenské technologii najdete zřídka. Velkým hitem je domácí pečení ...
Číst dál
Číst dál
![recept na chléb](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1280,h_847/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/12/bread-899378_1280.jpg)
Pečení chleba doma není žádná věda
V dnešní době si můžeme vybírat z velkého množství chlebů i jiného pečiva v obchodech ...
Číst dál
Číst dál
![pečivo](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/08/bread-2432092_1920.jpg)
Jak si vybrat kvalitní a chutné pečivo?
Pečivo je druh potraviny připravující se z různých druhů těst pečením. Pekařské ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1042/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/bread-1979676_1920.jpg)
Jak se vyrábí žitný chléb
Mlýnské zpracování žita je výrazně jednodušší, než je tomu u pšenice, v případě pekařského ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/field-196173_1920_zito.jpg)
Co je žito?
Žito seté Secale cereale je relativně mladou kulturní plodinou, zřejmě mladší než ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/wheat-1556695_1920.jpg)
Co je to lepek? Zalepuje skutečně naše střeva?
Začněme názvoslovím. Lepek (gluten) je z pohledu cereální chemie gel – trojrozměrná viskoelastická ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/food-1762237_1920.jpg)
Zdravotní rizika spojená s obilovinami
Některé obiloviny mohou pro část populace představovat zdravotní riziko. Zcela nejvýznamnějším, které ...
Číst dál
Číst dál
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1920,h_1280/https://potravinyprotebe.cz/wp-content/uploads/2017/06/cereals-1734246_1920.jpg)
Obiloviny jako základní složka lidské výživy
Obiloviny představují a pro většinu lidské populace také do budoucna budou představovat základní ...
Číst dál
Číst dál
Reklamní prostor
Nadcházející akce
V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné nadcházející akce.