Aktuality

Aktuality


Novinky a zajímavosti ze světa potravin

Konference 2022

4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě ...
Číst dál
brambora, vláknina, vitamín C

Brambory – zázrak, který nám zevšedněl

Brambory jsou jednou z nejčastějších příloh a součástí receptů v našem středoevropském ...
Číst dál
sendvič

Do čeho balit dětem svačiny?

Připravujete každý den svým dětem svačinu? Jak by se měla správně zabalit, ...
Číst dál

Konference 2021

3. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě ...
Číst dál
hřiby, koš hub

Jak naložit s houbařskými úlovky, které nestihnete spotřebovat do 3 dnů?

Snad každý z nás alespoň jednou do roka vyrazí do lesa na ...
Číst dál
rizika při konzumaci melounů

Jak si pochutnat na melounech bez rizika?

Během letních měsíců si rádi kupujeme melouny. Jsou chutné, sladké, výborně osvěží ...
Číst dál

Kam vyrazit pro čerstvé jahody?

Také máte rádi čerstvé jahody, které jsou zralé, chutné a sladké? Nyní ...
Číst dál
konference v Praze v Národním zemědělském muzeu

Konference Současné trendy ve speciální výživě 2019

Ve čtvrtek 24. října proběhla ve velkém sále Národního zemědělského muzea v Praze ...
Číst dál

Konference 2022

4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě ...
Číst dál
brambora, vláknina, vitamín C

Brambory – zázrak, který nám zevšedněl

Brambory jsou jednou z nejčastějších příloh a součástí receptů v našem středoevropském ...
Číst dál
sendvič

Do čeho balit dětem svačiny?

Připravujete každý den svým dětem svačinu? Jak by se měla správně zabalit, ...
Číst dál

Konference 2021

3. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě ...
Číst dál
hřiby, koš hub

Jak naložit s houbařskými úlovky, které nestihnete spotřebovat do 3 dnů?

Snad každý z nás alespoň jednou do roka vyrazí do lesa na ...
Číst dál
rizika při konzumaci melounů

Jak si pochutnat na melounech bez rizika?

Během letních měsíců si rádi kupujeme melouny. Jsou chutné, sladké, výborně osvěží ...
Číst dál

Kam vyrazit pro čerstvé jahody?

Také máte rádi čerstvé jahody, které jsou zralé, chutné a sladké? Nyní ...
Číst dál
konference v Praze v Národním zemědělském muzeu

Konference Současné trendy ve speciální výživě 2019

Ve čtvrtek 24. října proběhla ve velkém sále Národního zemědělského muzea v Praze ...
Číst dál