Konference 2022

Zdravé a bezpečné potraviny
SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ

Ikonka

22. 09. 2022 , 9:00 - 16:00 hod.

Ikonka

Národní zemědělské muzeum – Kostelní 44, Praha 7

Program

8:30registrace
09:00 – 09:15úvodní slovo
09:15 – 10:00Analýza a hodnocení výsledků reziduí pesticidů
(Ing. Jan Pivoňka Ph.D., Eurofins Food and Feed Testing Czech republic)
10:00 – 10:45Plísně mezi námi a rizika mykotoxinů
(Ing. Martin Žabka, Ph.D., VÚRV,v.v.i.)
10:45 – 11:15přestávka
11:15 – 12:00Správná skladba jídelníčku a stravování mimo domov
(Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ)
12:00 – 12:45Přínosy a rizika alternativního stravování
(RNDr. Mgr. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP, v.v.i.)
12:45 – 13:45přestávka na oběd
13:45 – 14:30Čím nakrmit střevní mikrobiotu?
(MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha)
14:30 – 15:15Kvalita pitné a balené vody z hlediska speciální výživy
(MUDr. František Kožíšek, SZÚ)
15:15 – 16:00Průmyslově zpracované potraviny a jejich vliv na zdraví
(Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT)
16:00ukončení konference

Na konferenci vystoupí

Ing. Jan Pivoňka Ph.D., Eurofins Food and Feed Testing Czech republic

– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

Ing. Martin Žabka, Ph.D., VÚRV,v.v.i.
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

RNDr. Mgr. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP, v.v.i.
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

MUDr. František Kožíšek, SZÚ
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení

Pozvánka ke stažení zde.

Sborník abstrakt přednášek z konference bude ke stažení zde.

Tisková zpráva zde. (připravujeme)

Video z konference najdete zde.

Akci finančně podporuje hl. m. Praha

Logo Magistrátu hl. m. Prahy

Registrace

Registrace na konferenci byla spuštěna. 

Vstup je zdarma po předchozí registraci a bude umožněn s ohledem na aktuální epidemiologická opatření.

Náhradníci se mohou registrovat prostřednictvím formuláře nebo na e-mail: konference@potravinyprotebe.cz

    Registrací na konferenci vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů a pro zasílání aktualit týkajících se konference Současné trendy ve speciální výživě.

    Během celé konference se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na konferenci automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

    Kontakty

    Místo konání
    Národní zemědělské muzeum, Kostelní 44, 170 00 Praha 7
    www.nzm.cz

    Kontakt pro účastníky a partnery

    Ing. Natálie Pečenková
    konference@potravinyprotebe.cz

    Ing. Markéta Begany
    marketa.begany@potravinyprotebe.cz

    Pořadatel
    Spolek pro zdravou výživu, z.s.
    Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10

    info@potravinyprotebe.cz

    Partneři

    Logo Magistrátu hl. m. Prahy + text: Akci finančně podporuje Magistrát hl. m. Prahy

    Akci finančně podporuje
    Magistrát hl. m. Prahy

    Odborný partner konference

    STOB klub

    Chcete se stát partnerem konference?
    Ozvěte se nám  a domluvíme se na podmínkách spolupráce.