Zdravé a bezpečné potraviny
SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ
22. 09. 2022 , 9:00 - 16:00 hod.
Národní zemědělské muzeum – Kostelní 44, Praha 7
Program
8:30 | registrace |
09:00 – 09:15 | úvodní slovo |
09:15 – 10:00 | Analýza a hodnocení výsledků reziduí pesticidů (Ing. Jan Pivoňka Ph.D., Eurofins Food and Feed Testing Czech republic) |
10:00 – 10:45 | Plísně mezi námi a rizika mykotoxinů (Ing. Martin Žabka, Ph.D., VÚRV,v.v.i.) |
10:45 – 11:15 | přestávka |
11:15 – 12:00 | Správná skladba jídelníčku a stravování mimo domov (Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ) |
12:00 – 12:45 | Přínosy a rizika alternativního stravování (RNDr. Mgr. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP, v.v.i.) |
12:45 – 13:45 | přestávka na oběd |
13:45 – 14:30 | Čím nakrmit střevní mikrobiotu? (MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha) |
14:30 – 15:15 | Kvalita pitné a balené vody z hlediska speciální výživy (MUDr. František Kožíšek, SZÚ) |
15:15 – 16:00 | Průmyslově zpracované potraviny a jejich vliv na zdraví (Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT) |
16:00 | ukončení konference |
Na konferenci vystoupí
Ing. Jan Pivoňka Ph.D., Eurofins Food and Feed Testing Czech republic
– abstrakt přednášky není k dispozici
– prezentace nebude zveřejněna
Ing. Martin Žabka, Ph.D., VÚRV,v.v.i.
– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace nebude zveřejněna
Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ
– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení
RNDr. Mgr. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP, v.v.i.
– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení
MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha
– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace ke stažení
MUDr. František Kožíšek, SZÚ
– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace nebude zveřejněna
Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT
– abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace nebude zveřejněna
Pozvánka ke stažení zde.
Video z konference najdete zde.
Akci finančně podporuje hl. m. Praha
Registrace
Registrace byla ukončena.
Vstup je zdarma po předchozí registraci a bude umožněn s ohledem na aktuální epidemiologická opatření.
Náhradníci se mohou registrovat prostřednictvím formuláře nebo na e-mail: konference@potravinyprotebe.cz
Během celé konference se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na konferenci automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
Kontakty
Místo konání
Národní zemědělské muzeum, Kostelní 44, 170 00 Praha 7
www.nzm.cz
Kontakt pro účastníky a partnery
Ing. Natálie Pečenková
konference@potravinyprotebe.cz
Ing. Markéta Begany
marketa.begany@potravinyprotebe.cz
Pořadatel
Spolek pro zdravou výživu, z.s.
Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10
Partneři
Akci finančně podporuje
Magistrát hl. m. Prahy
Odborný partner konference
Chcete se stát partnerem konference?
Ozvěte se nám a domluvíme se na podmínkách spolupráce.