Konference 2022

Zdravé a bezpečné potraviny
SOUČASNÉ TRENDY VE SPECIÁLNÍ VÝŽIVĚ

Ikonka

22. 09. 2022 , 9:00 - 16:00 hod.

Ikonka

Národní zemědělské muzeum – Kostelní 44, Praha 7

Program

8:30registrace
09:00 – 09:15úvodní slovo
09:15 – 10:00Analýza a hodnocení výsledků reziduí pesticidů
(Ing. Jan Pivoňka Ph.D., Eurofins Food and Feed Testing Czech republic)
10:00 – 10:45Plísně mezi námi a rizika mykotoxinů
(Ing. Martin Žabka, Ph.D., VÚRV,v.v.i.)
10:45 – 11:15přestávka
11:15 – 12:00Správná skladba jídelníčku a stravování mimo domov
(Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ)
12:00 – 12:45Přínosy a rizika alternativního stravování
(RNDr. Mgr. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP, v.v.i.)
12:45 – 13:45přestávka na oběd
13:45 – 14:30Čím nakrmit střevní mikrobiotu?
(MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha)
14:30 – 15:15Kvalita pitné a balené vody z hlediska speciální výživy
(MUDr. František Kožíšek, SZÚ)
15:15 – 16:00Průmyslově zpracované potraviny a jejich vliv na zdraví
(Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT)
16:00ukončení konference

Na konferenci vystoupí

Ing. Jan Pivoňka Ph.D., Eurofins Food and Feed Testing Czech republic

– abstrakt přednášky není k dispozici
– prezentace nebude zveřejněna

Ing. Martin Žabka, Ph.D., VÚRV,v.v.i.
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace nebude zveřejněna

Mgr. Alexandra Košťálová, SZÚ
abstrakt přednášky ke stažení
prezentace ke stažení

RNDr. Mgr. Zuzana Šmídová, Ph.D., VÚPP, v.v.i.
abstrakt přednášky ke stažení
prezentace ke stažení

MUDr. Jiří Vejmelka, Thomayerova nemocnice, 3. LF UK, Praha
abstrakt přednášky ke stažení
prezentace ke stažení

MUDr. František Kožíšek, SZÚ
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace nebude zveřejněna

Ing. Jana Dostálová, CSc., VŠCHT
abstrakt přednášky ke stažení
– prezentace nebude zveřejněna

Pozvánka ke stažení zde.

Video z konference najdete zde.

Akci finančně podporuje hl. m. Praha

Logo Magistrátu hl. m. Prahy

Registrace

Registrace byla ukončena. 

Vstup je zdarma po předchozí registraci a bude umožněn s ohledem na aktuální epidemiologická opatření.

Náhradníci se mohou registrovat prostřednictvím formuláře nebo na e-mail: konference@potravinyprotebe.cz

    Registrací na konferenci vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů a pro zasílání aktualit týkajících se konference Současné trendy ve speciální výživě.

    Během celé konference se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na konferenci automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

    Kontakty

    Místo konání
    Národní zemědělské muzeum, Kostelní 44, 170 00 Praha 7
    www.nzm.cz

    Kontakt pro účastníky a partnery

    Ing. Natálie Pečenková
    konference@potravinyprotebe.cz

    Ing. Markéta Begany
    marketa.begany@potravinyprotebe.cz

    Pořadatel
    Spolek pro zdravou výživu, z.s.
    Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10

    info@potravinyprotebe.cz

    Partneři

    Logo Magistrátu hl. m. Prahy + text: Akci finančně podporuje Magistrát hl. m. Prahy

    Akci finančně podporuje
    Magistrát hl. m. Prahy

    Odborný partner konference

    STOB klub

    Chcete se stát partnerem konference?
    Ozvěte se nám  a domluvíme se na podmínkách spolupráce.