Celozrnné špagety s treskou a rajčaty

Pro milovníky těstovin a ryb tu máme jeden rychlý recept na zdravý oběd.

Autor: STOB

Ingredience

Porce: 1

Energetická hodnota celkem: 1851 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 8

Dochucovadla: sůl, bílý pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Celozrnné špagety uvaříme dle návodu na obale. Omytou a osušenou tresku nakrájíme na větší kostky, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opepříme bílým pepřem. Takto připravenou tresku opečeme na pánvi na troše oleje (z každé strany cca 1 min.). Hotovou tresku vyjmeme a na výpeku krátce opečeme překrojený česnek, poté přidáme na půlky překrojená cherry rajčata a restujeme, po chvíli přidáme čerstvé nebo rozmražené fazolové lusky a uvařené celozrnné špagety. Na závěr přidáme opečené kousky tresky, promícháme a vše ještě krátce prohřejeme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Autor receptu a fotky: