Netradiční potraviny

NETRADIČNÍ POTRAVINY


hřiby, koš hub

Jak naložit s houbařskými úlovky, které nestihnete spotřebovat do 3 dnů?

Snad každý z nás alespoň jednou do roka vyrazí do lesa na ...
Číst dál
bezlepková canihua

Co je to canihua?

Na českém trhu se objevila nová bezlepková plodina - canihua. Tato poměrně ...
Číst dál
merlík chilský

Quinoa – čím je vyjímečná?

Quinoa neboli merlík chilský patří mezi nejstarší plodiny na světě. Kvůli své ...
Číst dál
pohanka

Jak upravit pohanku, abychom si na ní pochutnali?

O významu pohanky a jejích účincích na lidské zdraví v dnešní době ...
Číst dál
sojové boby, sojové mléko

Sója – benefity a rizika

Sója a sójové výrobky jsou výhodné z hlediska vyváženého složení bílkoviny, představují ...
Číst dál
luštěniny

Jak na domácí klíčení luštěnin? Není to nic složitého!

Nemusíte být nijak zdatní kuchaři, ani není potřeba trávit v kuchyni hodiny, ...
Číst dál
luštěniny

Jaké jsou benefity naklíčených luštěnin?

Klíčení je vhodnou úpravou luštěnin, a to z toho důvodu, že během ...
Číst dál
hřiby, koš hub

Jak naložit s houbařskými úlovky, které nestihnete spotřebovat do 3 dnů?

Snad každý z nás alespoň jednou do roka vyrazí do lesa na ...
Číst dál
bezlepková canihua

Co je to canihua?

Na českém trhu se objevila nová bezlepková plodina - canihua. Tato poměrně ...
Číst dál
merlík chilský

Quinoa – čím je vyjímečná?

Quinoa neboli merlík chilský patří mezi nejstarší plodiny na světě. Kvůli své ...
Číst dál
pohanka

Jak upravit pohanku, abychom si na ní pochutnali?

O významu pohanky a jejích účincích na lidské zdraví v dnešní době ...
Číst dál
sojové boby, sojové mléko

Sója – benefity a rizika

Sója a sójové výrobky jsou výhodné z hlediska vyváženého složení bílkoviny, představují ...
Číst dál
luštěniny

Jak na domácí klíčení luštěnin? Není to nic složitého!

Nemusíte být nijak zdatní kuchaři, ani není potřeba trávit v kuchyni hodiny, ...
Číst dál
luštěniny

Jaké jsou benefity naklíčených luštěnin?

Klíčení je vhodnou úpravou luštěnin, a to z toho důvodu, že během ...
Číst dál